Az új felsőoktatási törvénnyel kapcsolatban szeretné megkérdezni. Valaki ért ehhez?
Ha ingyenesen tanulok felsőoktatásban, akkor kétszer annyi évet kell itt dolgoznom, mint amennyit tanultam. Ez eddig rendben van?
Na most, ami fontosabb: ha én úgy döntök, hogy külföldön szeretnék élni, akkor pénzben törleszthetem az éveket, amiket itt kéne ledolgoznom? Szóval ahelyett, hogy éveket töltsek itt, egyszerűen kifizetem az államnak azt a pénzt, ami kiesik neki azért, mert én nem adózok nekik X évig. Ez lehetséges?
Ha kimész dolgozni külföldre, akkor a képzés díját kell visszafizetned.
Amennyire én kiveszem, nem az adóról van szó, hanem az állam által képzett szellemi értékről, vagyis a te tudásodról.
második:
hogy érted, hogy kijátszható a törvény pár megbízhat ismerőssel? itthon bejelentett munkásként akarsz külföldön dolgozni? szerinted a külföldi munkáltatód hülye? biztos rákérdez, hogy hogy akarod megoldani, hogy egyszerre két helyen dolgozz, vagy ha itthon csak szombatra vagy vasárnapra vagy bejelentve, akkor pedig arra kérdez rá hogy hogyan akarod minden héten Európát átutazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!