A józsefvárosi piacon lehet venni érettségit?
Figyelt kérdés
Ha igen,akkor mennyibe kerül?(egy haverom mondta,de ezt nem akarom elhinni,hogy tényleg lehetséges)2012. jan. 27. 16:20
2/9 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, ott mindent kapsz. :D Ettol fuggetlen ne nagyon vallald be, mert, ha lebuksz elegge megszivod. Nem tudom mennyiert vesztegetik, olyan 60-70 ezer min. megvan.
3/9 anonim válasza:
még diplomát is. Ebben az országban mindent meg lehet szerezni kerülőutakon...
4/9 anonim válasza:
természetes dolog. :D ott még Grippen vadászgépet is leszállítják neked persze ha meg tudod fizetni :) :)
5/9 anonim válasza:
Tényleg lehet, saját fülemmel hallottam, amikor ott jártam kb. 4 éve. Ezenkívül nyelvvizsgát és jogosítványt is kívánt a pasas :D
6/9 anonim válasza:
Csak ne a Török arcútól vegyél, ha veszel, mert az gagyi...
7/9 anonim válasza:
de amúgy nem csak ott van rá lehetőséged! vannak gimnáziumok, szakközepek, stb! :)
8/9 anonim válasza:
"gimnáziumok, szakközepek, stb." De azok évek.... minimum 3év....
Anyagilag jobban jövünk ki ha megvesszük!
9/9 anonim válasza:
van olyan suli, ahol 2 év alatt leérettségizhetsz. dgyg.hu
ha meg elkapnak egyszer okirathamisításért, akkor már nem jössz ki vele olyan jól, sem anyagilag, sem sehogy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!