Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Képeztessem a hangomat?

Timido kérdése:

Képeztessem a hangomat?

Figyelt kérdés
Szép hangom van, és ha képeztetném, akkor szép, tiszta, szoprán hangom lenne. DE én nem akarok énekléssel foglalkozni. Szeretek énekelni, de az hogy én kottákat, és verseket tanuljak, azt már nem! Egyetemre szeretnék menni. Most mit tegyek? érdemes képeztetni a hangomat? Én nagyon örülnék neki, ha szép lenne, de minek, ha csak magamnak énekelnék? nem kell olyan hang senkinek, aki nem tanult valami színi tanodában..
2009. máj. 29. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha rámhallgatsz, akkor az egyetemet válaszd! Persze, az énekes karrier sokkal jobban hangzik, de ahhoz nagyon tehetségesnek kell lenned, hogy valami legyen belőle. De, ha nincs kedved csinálni, teljesen felesleges erőltetni!És, hogy erőltetésből megy az egész,nem lesz lelkesedésed, fele annyit se fogsz elérni, mint aennyit lehetne!Jobb az egyetem, higgy nekem!:)
2009. máj. 29. 17:05
 2/4 A kérdező kommentje:
én is az egyetem mellett vagyok, mert az biztosabb megélhetést ad, de szeretek énekelni is.
2009. máj. 29. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Járj kórusba! Nagyobb egyetemeknek is van.
2009. máj. 29. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Először egyetem, utána ha gondolod, mehet az éneklés :) de ha van időd egyetem közben is, úgy is jó. én mindenesetre szurkolok neked. Kellenének már Magyarországnak jó énekesek is, nem csak a haknizók, és a nullahangúak.
2010. márc. 17. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!