Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen könyveket olvassak el...

Milyen könyveket olvassak el ami kell az alapműveltséghez?

Figyelt kérdés
Az is érdekel ami azon felül van. Lehetőleg az iskolák által ajánlotton felül is kérnék könyvcímeket.
2009. máj. 29. 15:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó: Nagyon is sok köze van...pont olyanoknak való mint te. Fikáz valamit, aminek a 7 könyvéből nem hiszem h elolvasott volna egyet is végig. Egyébként meg szted miért lett ennyire világszám..? Nem véletlen. Amúgy meg köszi, jó hogy mondod, a Micimackó könyv is alapműveltség....
2009. máj. 31. 16:56
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Én inkább annak a hét könyvnek az árát tanulásra költöm, kinőttem már a gyerekeknek szóló mesékből.

" Egyébként meg szted miért lett ennyire világszám..?"

Argumentum ad populum.

2009. máj. 31. 17:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Bár régen volt kérdés, de én ajánlanám még Henri Cheriere-től a Pillangót...Nagyon komoly könyv, ennek ellenére 2 emberrel találkoztam eddig, aki olvasta.
2010. máj. 30. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!