Milyen könyveket olvassak el ami kell az alapműveltséghez?
Figyelt kérdés
Az is érdekel ami azon felül van. Lehetőleg az iskolák által ajánlotton felül is kérnék könyvcímeket.2009. máj. 29. 15:24
11/13 anonim válasza:
Utolsó: Nagyon is sok köze van...pont olyanoknak való mint te. Fikáz valamit, aminek a 7 könyvéből nem hiszem h elolvasott volna egyet is végig. Egyébként meg szted miért lett ennyire világszám..? Nem véletlen. Amúgy meg köszi, jó hogy mondod, a Micimackó könyv is alapműveltség....
12/13 anonim válasza:
Én inkább annak a hét könyvnek az árát tanulásra költöm, kinőttem már a gyerekeknek szóló mesékből.
" Egyébként meg szted miért lett ennyire világszám..?"
Argumentum ad populum.
13/13 anonim válasza:
Bár régen volt kérdés, de én ajánlanám még Henri Cheriere-től a Pillangót...Nagyon komoly könyv, ennek ellenére 2 emberrel találkoztam eddig, aki olvasta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!