Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan változott most a jogsi...

Hogyan változott most a jogsi szerzési lehetőség? Melyik iskolába éri meg menni? Bp-en.

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 16:01
 1/1 anonim ***** válasza:

szia van egy jó tippem és ha meg fogadod nem bánod meg.

spuri suli ,duna pláza !

elméleti óktatás egymiklos nevű férfihoz menj jo fej ,rankon tanit,okos és amire szukséged van csak azt oktatja,7nap allat tuttira felkészit.ugyan itt elsősegély nem rossz ,gyors sokat kell irni és gyakorolni de tuti sikerul a vizsgád elsősegélyből.árban frankok ha kedden mindenből levizsgázom és sikerul nekem össz vissz akkor 110 ezer volt.96 a suli de 3500 orvosi ha jol tudom meg 6500 elsősegély vizsga. lényeg enyi ha ugyes vagy. utána oktatónak mondanám akinél én voltam öreg de jo fej nyugodt,ha vezetni mész .

2012. jan. 29. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!