Melyik a "legkönnyebb" emelt szintű érettségi?
Nekem pl a biosz és kémia, ha megvan benned ezekhez az a bizonyos látásmód, akkor ez nem olyan vészes, mert tudsz jól gondolkodni és ki lehet logikázni simán.
Most ha nincs ilyen látásmódod, amivel könnyedén oldasz meg pl kémiai számításokat, akkor nyilván nem ez lesz a könnyű.
Általánosságban szerintem ezek közül, ha azt nézzük, hogy mindet olyan személy csinálja, aki érti az adott tárgyat, akkor a matekot mondanám legkönnyebbnek, és a fizikát talán legnehezebbnek, de ez eléggé relatív vélemény :)
matek meg fizika amit még érdemes lerakni emelten. a többi, az ij..
társadalomismeret egy gyagyás is átmegy 100 % kal,
nem beszélve a nyelvekről.
az informatika emelt feladatokat 8.ban meg tudtam csinálni
de én matekból megyek emelten, a fizika maradt közép. remélem nem szúrom el mert ez az egyetlen esélyem.
Szia! Köszönöm a biztatást! Már írtam ki kérdést is evvel kapcsolatban: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
Meglepő,hogy itt többen is a nyelv könnyűségéről számoltok be,de nagyon megnyugtató is,mert mint mondtam eddig mindenhol nagy feneket kerítettek neki...
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!