Csinált már valaki közületek ilyet, vagy hallottatok-e már olyat hogy csinált valaki ilyet?
Figyelt kérdés
Nos az érettségiről van szó. Tesómmal nagyon hasonlítunk egymásra. Ő töriből akar emelt szinten érettségizni, már egy éve külön tanárhoz jár, én meg sokkal jobban értek az angolhoz mint ő. Elterveztük, hogy én írok neki az ő nevében középfokú angol nyelvvizsgát, hogy több legyen a pontszáma, cserébe ő pedig emeltezik töriből helyettem, mivel azt úgysem a saját iskolámban csinálják, így nincs bukta. Vélemény?2012. jan. 24. 17:34
1/4 anonim válasza:
Ha lebuktok (márpedig le fogtok), akkor marha nagy sz*rban lesztek!
2/4 anonim válasza:
A nyelvvizsgára már nem emlékszem, de emelt érettségin összehasonlítják a személyid számát az érettségire jelentkezős papíron feltüntetettel, plusz meg is nézik, hogy hasonlítasz-e a személyin lévő képre.
Szerintem ez nagyon nagy marhaság, le fogtok bukni. De persze ti tudjátok.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezért írtam ki a kérdést, hogy mi a véleményetek róla. Mert ez még nem biztos. De egyébként annyira hasonlítunk, hogy azzal nem lenne gond mindenki összekever minket.
2012. jan. 25. 09:52
4/4 A kérdező kommentje:
ja, és az én személyi számomat írnánk be mindenhova mindenhol én lennék, csak a nővérem jelenne meg helyettem. szóval ez lett volna a terv.
2012. jan. 25. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!