Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A 8. os központi matek pontozá...

A 8. os központi matek pontozása most hogy van?

Figyelt kérdés
mert volt egy vektoros feladat,ami nincs benne 8.ig a tananyagba. és azt hallottam hogy arra mindenki kap pontot,aki üresen hagyta is,az egyik suliba 6ot kaptak másikba meg 1et, most akkor mivan?hány pontot kapunk rá? :D
2012. jan. 24. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ez az, én már nem értek semmit.Mindent mondanak, mindent csinálnak komolyan mondom mennyivel egyszerűbb lett volna egy olyan feladatot belerakni ami régebben is volt, más számokkal stb.S nem lenne most akkora cécó mint most.Jah és most is kik húzták a rövidebbet?A diákok, sajnos nem mi tehetünk arról hogy nem tanultunk a vektorokról...Mindenhol más a tanmenet.Én mondjuk üresen hagytam de nagyon remélem hogy 6 pontot adnak rá ha már ennyire kicsesztek a jó néppel!
2012. jan. 24. 16:13
 2/2 A kérdező kommentje:

1et adnak csak :/

amúgy nagyon nem ilyenre számítottam :S a vektorosra egyáltalán a többi az még elment.

2012. jan. 24. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!