Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehetek-e penicillin érzékenye...

Lehetek-e penicillin érzékenyen fogászati asszisztens?

Figyelt kérdés
Egészségügyi iskolába járok, ahol eddig akit megkérdeztem azt mondta hogy lehetek, de ma a tanárom felvilágosított hogy eredetileg penicillin érzékenyen nem is dolgozhatok egészségügybe... Nagyon szeretem az eüs tantárgyakat és jól is mennek, nagyon más fajta munkát el sem tudok képzelni.
2012. jan. 24. 14:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Dettó így vagyok, csak én szülésznőnek készülök. Egyedül a suliban a védőnő mondta, hogy a penicilin gőz miatt nem kellene, keressek mást. Rajta kívül senki nem mondta. Nincs sehol ez így megszabva, keress csak rá a neten. Mindenképp próbáld meg, ha kiüt vagy bedagadsz tőle vagy kapsz egy anaphilaxiás sokkot, akkor eleve hagyod majd. Addig nyugi :)
2012. jan. 24. 14:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem mindegy hogy elkezdek egy ilyen képzést és aztán rájövök hogy nem jó.. Még elmegyek a házi orvosomhoz hogy még egyszer vizsgáljanak meg, bár tévedésből már kaptam penicillin tartalmú gyógyszert és folyt a nyálam meg kipöttyösödtem szóval valószínűleg ez van. Meg utána járok még a lehetőségeknek.
2012. jan. 24. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!