Egy OKJ mennyit ér egy nyelvvizsgával?
Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 15:03
1/4 anonim válasza:
Milyen nyelvvizsgával? Pl egy alapfokú eszperantó nyelvvizsgával pont kiröhögnek. De egy felsőfokú orosszal már lehet mit kezdeni.
Egyébként nagyon sok szakma fel fog értékelődni, mert hiány van belőlük. Úgy azzal már önmagával is viszonylag jól jársz.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem eszperantóra gondoltam! :)
Angol középfokú nyelvvizsgán gondolkodom. De nem tudom hogy érdemes egyáltalán lerakni egy OKJ mellé.
2012. jan. 22. 15:16
3/4 anonim válasza:
Mindig érdemes! A nyelvtudás az egyetlen, ami sosem felesleges! Nekem pl 2 nyelvvizsgám van, ebből az egyik felsőfok és OKJ-n tanulok. Hogy miért csináltam felsőfokot? Mert miért ne? Tudásom megvolt, gondoltam legyen róla papír is :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2012. jan. 22. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!