Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vizsgázol holnap valamiből?...

Vizsgázol holnap valamiből? Hogy állsz vele?

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 09:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
én ma:) Pártok, pártrendszerek 1-ből, aztán jövő héten, pont a szülinapom után alkotmánytanból, nemzetközi jogból(ez egy napon lesz). Nem igazán tanultam rá még, de remélem az órán felszedett tudásom majd segít:)Te miből vizsgázol?
2009. máj. 28. 10:12
 2/14 A kérdező kommentje:

Mikroökonómia.

hiába nézem, nemm fogom fel...utána azt se tudom hogy volt adott fogalom vagy dolog. És ha nincs meg, kicsúszok egy évet, szal stresszelek rendesen, csak szerintem annyira lefáraszt hogy lelassít...nah ez értelmes volt...

2009. máj. 28. 10:19
 3/14 anonim ***** válasza:
Első válaszoló milyen szakra jársz? (bocsi az offért)
2009. máj. 28. 10:42
 4/14 anonim ***** válasza:
Én jövő héten pszichológiából+ szociál politikából!!.Száraz tömör szutyok!!
2009. máj. 28. 11:06
 5/14 anonim ***** válasza:
péntek marketing.( de már nagyon unom:/
2009. máj. 28. 11:06
 6/14 anonim ***** válasza:

Én matek 2,de bele sem néztem mert szombaton művtöri és szervezés vezetés inkább arra gyúrok:D

a matek ráér fontosabb,hogy meglegyenek a szaktárgyaim először,különben nem engednek szosodni februárban,annyi kurzust meg nemtok megcsinni jövőre:/

2009. máj. 28. 11:35
 7/14 anonim ***** válasza:

első vagyok:) politológia szakos vagyok:)

én már letudtam a mikroökonómiát, nekem könnyű volt, valamiért:) én úgy tanulok, hogy kijegyzetelem pici cetlikre(tudod az a post it)és kiragasztgatom az albérletben mindenfelé. és könnyebben jutottak eszembe az infók. pl a 2-es kérdés a hűtőn volt(fogyasztói magatartás jellemzői):D muris, de nekem bevált. Próbáld ki! szurkolok Neked holnap!

2009. máj. 28. 11:43
 8/14 A kérdező kommentje:

Arra rájöttem, hogy az hogy valami könnyű vagy nem tanár- és jegyzetfüggő.

Ezt levelzőn tanulom, így nem tudtam mondjuk heti 90 percben hallgatni, így furább.

De ez az anyag, tökre nyakatekert, hiányoznak belőle mondatrészek, logikátlanok...

Nem azért nem értem, mert hülye vagyok...magolni meg nem tudok

2009. máj. 28. 11:49
 9/14 anonim ***** válasza:

ugyan, nem vagy hülye! a mikrot mindenki utálja, legalábbis aki normális:P merrefele laksz? mert van pár könyvem róla, ha gondolod másolat erejéig kölcsönadom:)

esetleg könyvtárban nem találtál hozzá valamiféle könyvet?

2009. máj. 28. 11:52
 10/14 A kérdező kommentje:

köszi...Amint látod holnap vizsga...neten keresgéltam , hátha abból megértem, más magyarázatból meg kaptam egy középsulis könyvet....és van amit így tényleg megértettem.

Csak ez a nő nem fogalmakat kérdez pl szépen, hanem nem is tudom, meg furán kérdezi. MEg azt sem tudom mennyire fogadja el, ha úgy írom ahogy megértettem...tavaly makro épphogy meglett. Pedig akkor tényleg nagyon lázban égtem és tanultam.

Lehetnének emberibbek a fogalmak, meg kicsit lazább, mert hiába megy ki vizsgáról ,,kvzni" nem megyek így vele sokra.

aj én annyira félek. Mert érzem h sok dolog összeállt már a fejemben de nem is így kérdezi akkor...?

2009. máj. 28. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!