Ti értettétek a mostani felvételit?
Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 22:10
2/13 anonim válasza:
Igen , de számomra egy két feladat nem volt egyértelmű. Pl mateknál az első azt hiszem.. amikor Peti anyukája mondta hogy hozzon különböző sütiket , de ne hozzon egyikből se ugyanolyat.. És a végére írták hogy nem jó ha csak felcseréljük a betűket. Nehezen jöttem rá mit is kell csinálni.
4/13 anonim válasza:
még ilyen nehezet sose láttam. megcsináltatnám némelyik okostojással az oktatási hivatalból... kíváncsi lennék ilyen kis fikányi idő alatt, ennyi nehéz feladatot hogy tudna megcsinálni. 49 pontosra, minimum!!
Azt se igazán értem, hogy mért kell egy tökre egyszerű feladatot 6< mondatban feltenni. egészségükre. csesszenek csak ki a nem zsenikkel. ha valakinek ilyen "élményei" vannak élete első nagy lépéséről Mo.-on ne csodálkozzanak, ha Londonban meg Németben köt ki minden fiatal. Ez egy rakás kaksi...
7/13 anonim válasza:
Én értettem, kivéve a vektoros feladatot, mivel az nálunk a második félév anyaga. Egyetértek azzal, hogy minek kell 6-7 mondatban leírni a feladatot, amikor lehetne azt eggyel is. Csak az időt megy, míg végigolvassa az ember, mert kitudja, hova rejtettek el valami kis szabályt.
8/13 anonim válasza:
A tavalyi könnyű volt, de az idei még könyebb...
9/13 anonim válasza:
a vektorost nem, a sütisnél meg találtam még egy megoldást:|
10/13 anonim válasza:
Nekem is a vektoros volt nehéz, mert mi se tanultuk még. Szerintem a 2010-es után ez volt a legnehezebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!