Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pázmány jogi vizsga stratégia?...

Pázmány jogi vizsga stratégia? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Barátnőm elsőévesként tényleg rendkívül lelkiismeretesen készült a vizsgákra. Éjjel nappal tanult, szabadságot vett ki. olyan 60-70% ban tökéletesen tudja az adott tételeket( tudom mert kikérdeztem tőle) és mégis egymás után kapja az egyeseket. Az osztálytársa aki nem készült, másra válaszolt mint a kérdés, 4 eseket kapott. Ez utóbbi mindegy nem sajnálom az évfolyamtárstól, de demotiváló rettenetesen. Már 3 témából kapott egyeseket a barátnőm rendkívűl zaklatott és a feladáson gondolkodik, miközben nem lesz soha többé lehetősége, hogy bekerüljön a jogra, mint tudjuk megdrágul, bár most is diákhiteles... A kérdésem arra vonatkozna, hogy ti mit tennétk? hogy bátorítanátok, milyen tippeket adnátok neki, ha nem egy rafinált lányról van szó? Nagyon szeretnék lelket önteni belé, persze mégjobban szeretném, ha túl lenne a vizsgaidőszakon. Légyszives segítsetek. 3 pótvizsga nem kis falat!!! jut eszembe a pázmányon létezik pszichológus, aki tud segiteni a hallgatóknak? na de ez csak bónuszkérdés.
2012. jan. 19. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Minden egyetemen van pszichiológus, de ezt ne rá bízd. Én nis jogon vagyok csak Szegeden. Nálunk is ez a rendszer megy, de már értem, hogy miért. Egy jogásznak vasakaratúnak, határozottnak és letörhetetlennek kell lennie. Szándékosan lelohasztanak, hogy feladod-e...Gondolj bele életek lesznek a kezében. Nem adhat fel egy életfogytos ügyet, csak mert a bíróság elutasítja az érvelését. Ezt próbáld meg neki elmondani. Altius, Tertius, Fortius :-D (ha jól emlékszem :-D )
2012. jan. 19. 23:30
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod. kis reményt adott. tényleg.
2012. jan. 20. 01:07
 3/3 anonim ***** válasza:
A jogászokkal Dunát lehet rekeszteni.
2012. jan. 23. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!