Balogzsolt1 kérdése:
Mit tegyek mind a két húgom megbukott?
Figyelt kérdés
Bejönnek és mondják hát megbuktam egyikük (Betti) Nyelvtanból és Matekból Niki Angolból,Történelemből meg rajzból de a szüleimnek nem akarják elmondani ráadásul az a legnagyobb baj hogy azt hazudták hogy félévi eredményükben nem lesz 3-mas csak 4-5 én jelenleg nem szóltam anyuméknak
Mit tegyek nem szeretnék a húgaimmal össze veszni
2012. jan. 18. 21:39
1/7 anonim válasza:
Neked szerintem nem kell tenned semmit. Őnekik kellene majd elmondaniuk. :)
2/7 anonim válasza:
Ne csinálj semmit. Ez semmi. Félév. Kit érdekel? Amúgy pedig úgy is alá kell íratni az ellenőrzőt és még az is előfordulhat, hogy berendelik a szülőket. Szóval te maradj szépen ki belőle. Ne legyél mószeraranka. a betyárbecsületre mindig lehet támaszkodni ilyen eseteknél.
4/7 anonim válasza:
Hát figyelj...ez nem is 3 as xD
De szerintem te csak magadra figyelj! Ez az ő saruk...az ellenőrzőt meg alá kell íratni!
5/7 anonim válasza:
Arra figyelj, téged ne húzzon le az ő gyenge eredményük.
6/7 A kérdező kommentje:
Megfogadtam a tanácsotokat de sajnos még mindig nem mondják el én ma kaptam a meg a félévit és azt mondták hogy a Matek 3 mas kivételével jó.Húgomék nem szóltak semmit hanem elmentek.De az a baj hogy anyukám nem hagy békén mert szerinte már rég meg kellett volna kapniuk a félévit.
2012. jan. 19. 15:32
7/7 anonim válasza:
Mondd anyudnak hogy ne tőled kérdezze hanem tőlük.
Hugaidnak meg mondd meg, hogy téged hagyjanak ki az ilyenekből. Vagy ne mondják el neked se vagy mondják el mindenkinek. ne veled szórakozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!