Sportedzői levelezőn?
Szeretném megtudni, hoyg lehet e esti illetve levelező szakon valamilyen edzői minőséget szerezeni.Pl. aerobik, fitnesz stb. Szeretnék több lábon állni, de nincs már lehetőségem nappalin végezni.A google-ben nem találtam erre kitérő választ.Hallott esetleg valaki ilyesmiről?
(azért ezt a kategóriát választottam, mert itt vannak a legkorrektebb válaszok)
Googlin találtam: A TF Felnőttképzési Csoportja 1 éves, levelező sportedző tanfolyamot indít 2011. októberében az alábbi sportágakban*:
aerobic, akrobatikus rock’n’roll, asztalitenisz, atlétika, baseball, birkózás, erőemelés, evezés, golf, hegymászás, íjászat, jégkorong, judo, kajak-kenu, karate, kerékpár, kézilabda, kick-box, korfball, kosárlabda, kung-fu, labdarúgás, lovassport, műkorcsolya, műugrás, ökölvívás, öttusa, röplabda, ritmikus gimnasztika, rögbi, sakk, sí, sportakrobatika, sportlövészet, sportmászás, squash (fallabda), súlyemelés, szinkronúszás, szörf, taekwon-do, tájékozódási futás, teke, tenisz, testépítés-fitness, tollaslabda, torna, triatlon, úszás, vitorla, vívás, vízilabda
Szóval igen.
A szakképesítés államilag elismert,
Országos Képzési Jegyzék száma: 52 813 01 0010 52 02
A TF hatósági nyilvántartásba vett, felnőttképzést folytató intézmény.
(nyilvántartási szám: 01-0317-04)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!