Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért kérik tőlünk a szóbeli...

Miért kérik tőlünk a szóbeli érettségi tételeket?

Figyelt kérdés

Nem tételeket, hogy gyakroljanak pl vagy nem is tudom..., hanem AZOKAT, konkrétan...

Nem lehetne visszaolvasni a többi 20 millió kérdést, vagy érdeklődni felsősktől, és tudni, hogy azt a tanár állítja össsze középszinten?????Szal nekünk semmi közünk nincs ahhoz...

2009. máj. 26. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ez a kérdés mit akar jelenteni? elolvastam vagy 5ször de nem értem mi itt a probléma
2009. máj. 26. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Valljuk be, nem egyszerű értelmezni a kérdést, de nem lehetetlen: a kérdező arra kíváncsi, hogy az érettségizők miért itt, ezen az oldalon kérik el a tételeket, miért nem a tanártól, ha ő állítja össze, miért nem keresik meg az OM honlapján, ha központi van vagy miért nem egymást, esetleg régebben érettségizetteket kérdezik meg.

A válasz pedig: azért, mert ahhoz gondolkodni kellene és fel kellene állni a számítógép elől.

2009. máj. 26. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Ilyenkor adok hálát,hogy nekem még nem volt internetem anno 3 éve amikor érettségiztem.Mot iszom a levét mert sokszor ülök a gép előtt:S

Amúgy a választ a 2. adta meg,mert lusta ...-ok:D

2009. máj. 26. 15:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Bocs a kusza fogalmazásért...közben kikészít h 2-3 napom van vizsgámig:S

Meg előtte húzott fel egy ilyen kérdező, mert már volt 5 millió ilyen kérdés..de azt sem látja??

Lehet kimaradt a tárgy, vagy valami meg kusza lett, de örülök, hogy végül sikerült rájönni :)

Csak már tényleg nm értem, miért kérdezik meg itt - főleg ennyiszer- éppen amiatt hogy jóformán semmi közünk hozzá.

2009. máj. 26. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!