Kredit illetve passzív félévvel kapcsolatos kérdés?
Most vagyok elsős, államilag támogatotton, a szak és suli teljesen mindegy. Az első félévem sajnos rajtam kívülálló problémák miatt nagyon gyenge lett, 28 előírt kreditből lett 7.
Így most azt terveztem hogy a második félévet passziváltatom és akkor jövő év elején újra felveszem a tantárgyakat és hajtok. Viszont a suliban azt mondták hogy csak tanév végente - tehát nyáron - nézik azt hogy 2 aktív félév után megvan-e az előírt kreditek fele.
Tehát h most passziváltatok és jövő szeptemberben folytatom akkor az gyakorlatilag olyan lesz mintha újrakezdeném a sulit?
Remélem értitek mire gondolok. köszönöm a válaszokat!
Nem teljesen lesz ugyanolyan, mert teljesítettél 7 kreditet, azokat a tárgyakat nem kell újra felvenned.
Amúgy pedig igen, ha passziváltatsz, akkor nem nézik az n*15-ös szabályt, nem is lenne értelme.
De ha nagy a gubanc, akkor most újra jelentkezel a sulidba, mint ahogy tavaly is, 9000Ft ellenében, és ha felvesznek, akkor teljesen új lappal indulsz. A 7 kredites tárgyakat elfogadtatod, de ugye ezzel ki van lőve az a lehetőség, hogy elbocsássanak a sulidból.
Érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!