Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az e-felvételinél az érettségi...

Az e-felvételinél az érettségi vizsgaszándék listájába olyan tárgyat is be kell írni amiből már leérettségiztem előrehozottan?

Figyelt kérdés
Az e-felvételin belül van egy rész ahol megadhatjuk a vizsgaszándékunkat, én már angolból letettem az előrehozottat, be kell írnom a vizsgaszándékok közé?
2012. jan. 12. 20:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Már nem emlékszem pontosan, mert 2 éve felvételiztem, de tudtommal úgy van, hogy csak olyan tárgyat nem kell vizsgaszándéknak beírni, amiről már van rendes papírod. Tehát oké, hogy te az angolt megcsináltad előbb, de ameddig az érettségi bizonyítványodban nem szerepel, addig olyan, mintha nem lenne, legalábbis emlékeim szerint a törzslap, amit az előrehozottnál adnak, nem megfelelő dokumentum.

De azért még kérdezz rá a sulidban a tanároknál vagy az osztálytársaidnál, nehogy véletlenül félrevezesselek.

2012. jan. 13. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!