Másnak is ilyen osztályfőnöke van?
Beszélj róla az igazgatónak.
Amúgy mienk is kedves... pedig meghalt apja/pasija sincs/egyedül él/kb 40-45 éves...
nekünk is hasonló,annyiban,hogy nekünk ő tartja a bioszt meg a föcit és egész órán összevissza magyaráz de nem értünk belőle semmit...abból meg főleg nem értünk semmit,ha a tankönyvben is benne van,mert olyan szakszavak vannak benne,hogy mire elolvasok egy mondatot,már fogalmam nincs,miről van szó. így is épp elég fáradt vagyok egész nap,nem hiányzik,hogy még ilyen 3 soros mondatokkal fárasszam az agyam...
13l
10perc késés + 10 perc ofő + 25 perc ellenörzés + 10 perc háziadás = 55 perces óra, nem csodálom, hogy kivan :D
amúgy egyik fiú elégítse ki, onnantól kezesbárány lesz :D
jaa igen volt már h megkérdeztük. mi volt a válasz??? a mf végén ott a nyelvtani összefoglaló.
na köszönöm szépen van benn egy táblázat azzal kitörölhetem...
Hát akkor tényleg nagyon nem akar tanítani :(
De az, hogy valaki milyen tanár, független a családi állapotától, hidd el nekem.
Csak azzal tudlak biztatni, hogy nemsokára úgyis gimnáziumba mégy, és ott erősebb lesz a nyelvoktatás remélhetőleg.
Egy ilyen hanyag tanár ellen már a szülőknek kellett volna évekkel ezelőtt fellépni, de szerintem most már hagyjátok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!