Ha valamihez kötelező az emelt érettségi, azért nem kapom meg a plusz 50 pontot?
Figyelt kérdés
2013-tól ha valaki pl pszichológiára szeretne menni, annak kötelező egy emeltet megcsinálni, na mármost, ha megcsinálom, azért ugye nem kapok plusz 50 pontot, ami azt jelenti, hogy most 430 körül mozog a ponthatár, vagyis akkor két emeltet kell megcsinálnom, hogy legyen esélyem bekerülni?2012. jan. 11. 13:33
2/5 anonim válasza:
A múltkor ezt én is megkérdeztem , mivel én úgy tudtam , hogy ha kötelező akkor nem jár érte a pont , de mivel itt kaptam mindenféle választ, és szerettem volna valami hivatalosat ezért írtam egy e-mailt a felvinek és visszaírták , hogy akkor is jár a pont ha kötelező.
3/5 anonim válasza:
Miért ne járna érte? Egyébként nem túl bonyolult, mert csak meg kell nézni a ponthatárokat, és abból minden következik. Mikor Én érettségiztem, akkor is az osztály 80%-a értetlen volt... Ilyennek nem is adnék érettségit a kezébe, nem hogy emeltet...
4/5 anonim válasza:
Utolsó válaszoló : ez nem értetlenség , csupán csak annyi , hogy már annyi változás van a felsőoktatás terén , hogy szerintem már ő maguk sem tudják , akkor mi , hogy igazodjunk ki benne. Valószínűleg amikor te érettségiztél nem volt ilyen a helyzet mint most.
5/5 anonim válasza:
Pont hogy ilyen volt a helyzet, sőt, ennél rosszabb. ;) Az osztály nem matekos része nem is tudta követni. Röhej...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!