Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki milyen fősulira jár? (ja...

Ki milyen fősulira jár? (ja és van e ott matek)

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 00:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Debreceni Egyetem és van.
2012. jan. 10. 00:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Hogy van-e matek, az nem a sulitól függ, hanem a szaktól, tehát én inkább ezt kérdeztem volna a helyedben.

De hogy válaszoljak is: SZE Győr, gazd.men., és van matek.

2012. jan. 10. 00:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Én nemzetközi kapcsolatok szakon tanultam. Ott analízis és közgáz volt, ami több-kevésbé matekos anyag.

Kérdező! A matek attól függ tényleg a főiskolán, hogy mit tanulsz. Azt tanítják, ami a szakmához kell. ÉN pl. a főiskolán nem tanultam fizikát, sem pedig kémiát. De pl. a villamosmérnökök szerintem tanulnak fizikát - kémiát nem hiszem. Tehát szaktól függ.

A felvi.hu oldalon bekeresed, hogy milyen szakot akarsz tanulni, megnézed milyen suliba van és a suli honlapján megnézed a hálótervet, tantárgytematikát -tervet, hogy milyen tantárgyak vannak. NÉhány helyen elérhető.

Sok sikert!

2012. jan. 10. 06:15
 4/6 anonim ***** válasza:
pszichológia szakon vagyok, konkrétan matekom nincs, de statisztikám igen!
2012. jan. 10. 11:46
 5/6 anonim ***** válasza:
jogra járok, és volt statisztika is meg közgáz is.
2012. jan. 10. 13:21
 6/6 A kérdező kommentje:
De van olyan matek hogy meg kell tanulnod 10 képletet és aztán helyettesíteni az oké, de olyan bonyolultak...na az nem gyere be:)
2012. jan. 10. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!