BGF Gazdaságinformatikus, vagy Széchenyi Egyetem Műszakin valami?
Valamilyen szinten érdekel a gazdaságinfó is, és érdekesnek hangzik az elmondások szerint. Nem tudom, mennyire számít a név, de sem a BGF, sem a Széchenyi nem a tanáraim szíve csücske, a legtöbb BME-re vagy ELTE-re küldene. Mindkettőre magas a felvételi pont, idén még magasabb lesz, emellett a bent maradás sem egy egyszerű feladat. A Széchenyinek szerződése van az Audival, így elég sok szakról felvesznek rögtön egyetem után embereket... Bár nem akárhonnan, engem pedig csak másodsorban érdekel a fizika, ami alapja a sok mérnök szaknak.(bár a középiskolás fizikának sok helyen köze nincs az egyetemen tanultakhoz).
Mi éri meg jobban, a mai világban mivel tudnék jobban elhelyezkedni a jövőben? Persze elvégzési nehézséghez mérten.
"Miért akkor mi?:D Annyiban igazad van, hogy informatikus is egyben, de sokkal több a gazdasági tárgy mint az infós te kis okoska:)"
Rohadtul infós szak, mindenhol ott van, ráadásul sokkal keményebb az infó része, gazdaság a legtöbb helyen csak mutatóban van.
A gazdinfo informatikai képzés, már csak a neve miatt is. A különbség abban áll hogy az alapvető informatikai és matematikai tárgyakon felül milyen tárgyak vannak még pluszban.
pl.
mérnök informatikus - fizika
programtervező informatikus - matek
gazdasági informatikus - közgazdaságtan
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!