Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt folyik le ez...

Mennyi idő alatt folyik le ez az egész? (lent)

Figyelt kérdés
Bocsi, de nem tudtam, hogy melyik témakörbe kell rakni..:D Szóval én most vagyok 8.-os és ma (hétfőn) voltam a szüleimmel kérvényezni az igazgatónál azt, hogy magántanuló lehessek. Az igazgató nem mondott nemet, sőt én úgy vettem észre rajta, hogy nem ellenzi hanem egyet ért vele. Ki kellett töltenie a szüleimnek egy nyilatkozatot, miszerint kérvényezik a magántanulásom. Az igazgató továbbküldi ezt a papírt a főigazgatónak, aki ha elfogadja elküldi a gyermekjóléti szolgálathoz, és azok megnézik, hogy van-e olyan ok, ami miatt nem lehetnék magántanuló. Mik azok a dolgok amiket megnéz? És ha az igazgató egyet ért, akkor a főigazgató is meg fogja engedni? És mennyi ennek az egésznek a lefolyási ideje? Előre köszönöm a segítséget!:)
2012. jan. 9. 14:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért akarsz magántanuló lenni?
2012. jan. 9. 14:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Mert nagyon sokat vagyok beteg. Rengeteget. Már elértem a 200 órát, és nagyon nem szeretném sem én sem pedig a szüleim, hogy megbukjak ez miatt. És ezzel egyet értett az igazgató is. Remélem ez már fél siker!:)
2012. jan. 9. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!