Lacikaaaaa kérdése:
Ha nem sikerül az adott félévem akkor vissza kell fizetni a felvett diákhitelt?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 10:16
1/5 anonim válasza:
Dehogyis kell visszafizetni, ha megkapod, az már a tiéd, azt csinálsz vele, amit akarsz. És különben is, mi számít "nem sikerül"-nek? :)
2/5 anonim válasza:
Ja és előző vagyok, most nézem, lehet kicsit félreérthető voltam. Szóval azonnal nem kell visszafizetni. De egyszer a jövőben, ha már dolgozol, akkor igen, mindet vissza kell fizetni, függetlenül attól, hogy jól tanultál-e vagy sem.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen én is úgy gondoltam :D. De rosszul is tettem fel a kérdést. Utólag kértem és majd most január 13-ig kell hogy megérkezzen az összeg. De lesz pár vizsga a napokban ami lehetséges hogy nem fog sikerülni. És így értem hogyha az a vizsga nem fog sikerülni akkor meg se kapom?
2012. jan. 9. 10:29
4/5 anonim válasza:
De, megkapod, ha az összes vizsgán megbuksz, akkor is megkapod. Amíg van hallgatói jogviszonyod valamilyen felsőoktatási intézménnyel, addig megkaphatod, nincs egyéb feltételekhez kötve.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi!
2012. jan. 9. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!