[link] (itt pedig válogathatsz hogy melyik évben mi volt)
Sok sikert és jó tanulást:(!
2009. máj. 24. 15:04
2/11 anonim válasza:
Ne izgulj :D
A felvételi sokkal nehezebb lesz ennél.. itt csak karikázgatni kell :)
2009. máj. 24. 15:12
3/11 anonim válasza:
ez vicc:D
én is írok,de lesz*rom...erre mit kell gyakorolni?XD vagy tudom vagy nem...
ne izgulj,nem nehéz..
14/L
2009. máj. 24. 15:15
4/11 anonim válasza:
őő szerintem erre nem nagyon kell gyakorolni. a kompetencia a logikára épül, azt pedig nyilván nem tudod fejleszteni 3 feladatlap kitöltésével.
egyébként , én is 6.-os vagyok , de nem nagyon érdekel. Mi múlik ezen? Évvégi jegybe nem számít bele.
Egyébként 4.-ben enyém lett a legjobb az osztályban, 89 pontos.
2009. máj. 24. 15:41
5/11 anonim válasza:
89 % -os bocsi
2009. máj. 24. 15:43
6/11 anonim válasza:
Ez a kompetenciamérés nem ilyen név nélküli dolog?:D Nehogy már ezen idegesítsd magad:)
Tök egyszerű az egész:)
2009. máj. 24. 15:50
7/11 anonim válasza:
A kompetenciamérés nem annyira az egyes tanulók eredményei miatt fontos. Valójában az osztályok, iskolák, települések, régiók közötti különbségeket lehet vizsgálni azon keresztül. Talán hallottátok, hogy a kompetenciamérés alapján legrosszabbul teljesítő iskoláknak felzárkózási programot kell készíteniük. Ha az sem segít, akkor külső beavatkozás következik. Szóval, bár a szülők is megnézhetik a gyerekük eredményét, valójában itt az iskolák válnak összehasonlíthatóvá. Persze az iskolai összesítés adatokat viszont már nem adják át a szülőknek, mert rohannának a jobb iskolákba a gyerekükkel ...., ami ugye szegregációt eredményez bla, bla, bla ... Angliában egyébként nyilvánosságra hozzák, hogy fokozzák a versenyt az iskolák között ... bla, bla, bla. ...
2009. máj. 24. 16:25
8/11 anonim válasza:
Én is most fogok írni (10-es)!
Ez arra jó, hogy megtudják az ország átlagát.
Ennek az eredménye képpen rangsorolják az iskolákat.
Ha valaki az átlag alatt teljesít, akkor annak külön órákra kell majd járnia.
Szóval megéri a gyakorlás.
Hál' isten az én matek tanárom volt olyan randes, hogy lesz*rta az anyagot és inkább erre gyakoroltunk, hiszen ennek az eredménye jellemzi a tanárt is.
2009. máj. 24. 16:38
9/11 anonim válasza:
ne izguj ez egy marhaság csak azért kell hogy lásák hogy kinek minnyi pénzt agyon a om
2010. máj. 24. 18:39
10/11 A kérdező kommentje:
Idén szerencsére nem lesz nekünk, a kérdést még tavaly írtam ki, de azért köszi, hogy írtál!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!