Hogy oldjam meg, hogy hétfőn ne kelljen be mennem az első három órára? Tippek?
Figyelt kérdés
Veszélyeztetné a jövőmet ha holnap bemegyek az első három órára, viszont az is, ha a negyedikre nem. Milyen turpissággal tudnám elintézni? Anyu orvos:S Köszi!2012. jan. 7. 16:39
1/7 anonim válasza:
Aludj el : D
Vagy mondjuk tanulj hetfoig netezes helyett es mar be is tudsz menni...
Amugy holnap vasarnap van.
2/7 anonim válasza:
Hogyan veszélyeztetné 3 tanóra a jövődet? Amúgy minek a turpiszság? Ne menj be, csak a 4. órára.
3/7 anonim válasza:
mi az hogy veszélyeztetné? kapsz egy rossz jegyet és akkor romlik az átlagod? nem tom mit tanulsz meg hány éves vagy,de te tudod mi fontos mi nem.ha a rossz jegy a baj akkor holnap még tanulhatsz. meg ma is meg hétfö reggel is.
amugy egyszerü. nem mész be azt kész. én is csináltam egyszer. pár igazolatlan nem fog megártani.
4/7 anonim válasza:
Veszélyezteti a jövődet, mi? :D Képzelem mi lehet az. Mondd meg anyukádnak, hogy mi a helyzet, mennyire sajnálod stb és anyukád írjon igazolást, hogy pl vérvételen voltál. Esetleg tanulj, hétfőig még kínaiul is meg lehet tanulni..
5/7 A kérdező kommentje:
De nálunk nem úgy megy, hogy kapsz egy igazolatlant, és cső.:D És igen, tényleg veszélyeztetné, mert írunk, és stabil ötös vagyok belőlük, de ha most írunk, akkor áh. Matekot teljesen nem értem. Elrontaná a félévim:S
2012. jan. 7. 16:50
6/7 anonim válasza:
Feszulj neki, ne a neten logj, meg van idod. Nem nyafogni kell hanem tenni a jo jegyert!!
7/7 anonim válasza:
Mit nem értesz matekból? Esetleg ebben tudunk segíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!