Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy oldjam meg, hogy hétfőn...

Hogy oldjam meg, hogy hétfőn ne kelljen be mennem az első három órára? Tippek?

Figyelt kérdés
Veszélyeztetné a jövőmet ha holnap bemegyek az első három órára, viszont az is, ha a negyedikre nem. Milyen turpissággal tudnám elintézni? Anyu orvos:S Köszi!
2012. jan. 7. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Aludj el : D

Vagy mondjuk tanulj hetfoig netezes helyett es mar be is tudsz menni...

Amugy holnap vasarnap van.

2012. jan. 7. 16:42
 2/7 anonim válasza:
Hogyan veszélyeztetné 3 tanóra a jövődet? Amúgy minek a turpiszság? Ne menj be, csak a 4. órára.
2012. jan. 7. 16:44
 3/7 anonim válasza:

mi az hogy veszélyeztetné? kapsz egy rossz jegyet és akkor romlik az átlagod? nem tom mit tanulsz meg hány éves vagy,de te tudod mi fontos mi nem.ha a rossz jegy a baj akkor holnap még tanulhatsz. meg ma is meg hétfö reggel is.

amugy egyszerü. nem mész be azt kész. én is csináltam egyszer. pár igazolatlan nem fog megártani.

2012. jan. 7. 16:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Veszélyezteti a jövődet, mi? :D Képzelem mi lehet az. Mondd meg anyukádnak, hogy mi a helyzet, mennyire sajnálod stb és anyukád írjon igazolást, hogy pl vérvételen voltál. Esetleg tanulj, hétfőig még kínaiul is meg lehet tanulni..
2012. jan. 7. 16:45
 5/7 A kérdező kommentje:
De nálunk nem úgy megy, hogy kapsz egy igazolatlant, és cső.:D És igen, tényleg veszélyeztetné, mert írunk, és stabil ötös vagyok belőlük, de ha most írunk, akkor áh. Matekot teljesen nem értem. Elrontaná a félévim:S
2012. jan. 7. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Feszulj neki, ne a neten logj, meg van idod. Nem nyafogni kell hanem tenni a jo jegyert!!
2012. jan. 7. 16:52
 7/7 anonim válasza:
Mit nem értesz matekból? Esetleg ebben tudunk segíteni..
2012. jan. 7. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!