Vajon miert elvezik egyesek ezt a kozoktatas temakorben?
Figyelt kérdés
Nem tudom megfigyeltetek e mar, de rengetegen tevinformaciot,legszerencsesebb esetben is csak felinformacikat adnak ugy tovabb,mintha az kobe vesett igazsag lenne. En egy eleg neves egyetemen tanulok kulfoldon, neha leirtam,hogy hogy megy az erettsegik elfogadtatasa, hogy mikre van szukseg. De egyesek kijelentik,hogy ott tanulnak,holott akik tenyleg ott tanulnak,vagy legalabbis abban az orszagban biztosra tudjak, hogy csak hazudozik,es olyan hulyesegeket terjesztenek,hogy a vernyomasom neha 220 tole. En elhiszem, hogy sokan sok felet hallottak, de akkor miert nem ezt irjak oda? Termeszetesen nem mindenki ilyen, de rengeteg hozzaszolasrol 100%-ra tudom, hogy hazugsag, kb az ellentete igaz, mint amit mondtak. Mit elveznek ok ebben? Lehet mas temakorben is megjelenik ez, de mivel engem nem masok lelkiproblemaja,meg a politizalasa erdekel,ezert ide irok.2012. jan. 6. 17:07
1/3 anonim válasza:
Teljesen igazad van. Egyébként szerintem, ha téves infot adnak, nem szándékosan teszik (persze, ha azt hazudják, hogy oda járnak az más), nem hiszem, hogy valaki abban lelné örömét, hogy hülyeségeket irkál ide és megtéveszt embereket.
A 2 legdurvább amivel én találkoztam az az, hogy 1. valaki az állatorvosival kapcsolatban érdeklődött, erre valaki azt válaszolta, hogy az általános orvosit kell elvégeznie hozzá és utána szakosodni 2. a pontrendszerrel kapcsolatban volt kérdés pár hónapja és valaki ilyesmit válaszolt, hogy a 200 pontból kell elérnie valamennyit és akkor benn van. Néztem egyet, de nem csak én mindenki más is, kijavítottuk persze, csak ezek azért durva félreértések :D
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,de sokszor meg vitatkoznak is,es ugy adjak elo mintha oda jarnanak, es akkor leirom,hogy van,es elhord mindennek,hogy mit kepzelek,meg a magyar rendszer de fasza,es nem ugy van. Az ilyenek direkt hazudnak,de vajon ezt miert teszik,az kerdeses szamomra,hogy leirnak oldalakat,es koze nincs a valosaghoz.
2012. jan. 6. 17:29
3/3 anonim válasza:
akkor kérlek írd le nekem hogy itthoni érettségivel hogyan tudok külföldön (anglia) egyetemre menni! nagyon hálás lennék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!