Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon rosszul sikerült a...

Nagyon rosszul sikerült a félévem, sírógörcsöm van, kétségbeesett vagyok, szerintetek ez érthető?

Figyelt kérdés

Alkalmazott grafikusnak tanulok.

Most kezdtem a sulit, 13-as vagyok ebből most telt el ugye a félév.

Szabadkézi rajz ami dominál, illetve egyéb könnyebb, nehezebb feladatok: fejátírás, monogram tervezés, csendéletek, kézrajz, stb...

Most volt egy kipakolás nevezetű féléves, prezentációs "feladat", ahol a munkáinkat kellett bemutatni, beszélni róla, tehát lényegében megvédeni/levédeni a munkánkat, ezt 4 tanár meghallgatta, és értékelte.

Nem szerepeltem túl jól, mert nem tudok rögtönözni, kibeszélni magam szituációkból, nekem ez nem erősségem, inkább gyengeségem, hogy nem vagyok kicsit sem talpraesett -ez nem tudom mitől alakult így ki-.

Nos, végig mentek, megnézték, kérdezgettek. Láttam/ák, hogy nagyon összedobtam az egészet, mert nekem nincs íróasztalom, lent a földön és az ágyon csináltam, és be kellett paszpartúrázni söralátét kartonba(!!!), ami nem kicsit vastag, és nehezen vágható még sniccerrel is, és tökéletesen, szépen, hibátlanul kellett volna, de nagyon gyenge a kezem, így tele lett szakadással, hibával, pedig új a sniccer...

Hát ezért is lehúzták a jegyem...

Nagyon rosszul érzem magam, mert láttam 17 ember munkáját akiké 5-ös is lett, gyönyörűek, és felvállalhatóak. Én nem tudom megbocsájtani magamnak, hogy adhattam ki a kezem alól ilyen munkákat, és kellett beszélnem róluk, mikor nem egy hibát láttam és vettem észre én is :(

Azt mondta Párom, hogy ahhoz képest, milyen kicsi a szoba, semmi hely, és este 10-kor már nem rajzolhatok, mert szólnak érte, és karácsony- szilveszterre adták fel ezeket a feladatokat, sokak(akiknek szép lett) feláldozták az ünnepeiket, hogy elkészüljenek, én pedig 23-ig dolgoztam, 24-től 29-ig karácsonyoztam, mert sok helyre kellett menni, és látogatni.

Konkrétan 3-4 napom volt megcsinálni a fejátírást, ami 9 képkockából áll, és minden nagyobb munkámat (7 db-ot 70x100as) be kellett paszparturáznom.

Ezért is sikerült, úgy ahogy...

Annyira bántja a lelkem, mert amikor volt időm csinálni a feladatokat, senki se piszkált, békén hagytak, akkor rosszabb esetben egy 4-4/5-öt kaptam, és nekem a 4-es is megfelel, mert tudom, hogy az is jó jegy, nem az 5-re hajtok. Csak amikor felolvasták mindenkinek a jegyeit és 17-18 emberből 2-3-nak lett csak 3-as a félévije, azaz nekem is, sírtam belülről, mekkora szégyen vagyok!!!

Nektek is volt már ilyen érzésetek? én csak marcangolom magam... :(

2012. jan. 6. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyenkor beszélni könnyű,de tudom, hogy nem nyugtatna meg.. Én ugyanígy marcangolom magam minden vizsgaidőszakban.. Sajnos még anno érettségi után egy olyan szakot választottam, amiről szinte azt sem tudtam mit csinál, most pedig néhány tantárggyal szinte vért izzadok mire megtanulom és sírógörcs kerülget mikor látom, másoknak akik otthon is egész családostul ezzel foglalkoznak(mezőgazdaság), mennyire könnyen megy némelyik tárgy.. Jó tanuló vagyok, mert muszáj.. Kell az ösztöndíj, de mellette szinte életem sincs.. A két ünnepet végig tanultam és az egyetlen dolog ami inspirál az az, hogy idén végzek(ha minden jól megy)az alapképzésen és után msc-t már jól választok.. Mindig mikor kiborulok erre gondolok, hogy mennyire jó lesz, majd azt tanulni, ha elvégzem azzal foglalkozni, amit szeretek.. Próbálj te is erre gondolni.. Hogy mindegy mi van, ha elvégzed a sulit legalább azt csinálhatod, amit szeretsz.. És örülj annak, hogy egyáltalán eddig eljutottál.. Fel a fejjel! Semmi sem könnyű és sosem lesz az, de ha elkeseredsz csak még rosszabb..
2012. jan. 6. 11:49
 2/3 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=ZDNlhPe34uo&feature=related

"Ha fáj, ha bánt az élet csak igyál és elszáll a gond.."

2012. jan. 6. 12:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. jan. 6. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!