Nagyon rosszul sikerült a félévem, sírógörcsöm van, kétségbeesett vagyok, szerintetek ez érthető?
Alkalmazott grafikusnak tanulok.
Most kezdtem a sulit, 13-as vagyok ebből most telt el ugye a félév.
Szabadkézi rajz ami dominál, illetve egyéb könnyebb, nehezebb feladatok: fejátírás, monogram tervezés, csendéletek, kézrajz, stb...
Most volt egy kipakolás nevezetű féléves, prezentációs "feladat", ahol a munkáinkat kellett bemutatni, beszélni róla, tehát lényegében megvédeni/levédeni a munkánkat, ezt 4 tanár meghallgatta, és értékelte.
Nem szerepeltem túl jól, mert nem tudok rögtönözni, kibeszélni magam szituációkból, nekem ez nem erősségem, inkább gyengeségem, hogy nem vagyok kicsit sem talpraesett -ez nem tudom mitől alakult így ki-.
Nos, végig mentek, megnézték, kérdezgettek. Láttam/ák, hogy nagyon összedobtam az egészet, mert nekem nincs íróasztalom, lent a földön és az ágyon csináltam, és be kellett paszpartúrázni söralátét kartonba(!!!), ami nem kicsit vastag, és nehezen vágható még sniccerrel is, és tökéletesen, szépen, hibátlanul kellett volna, de nagyon gyenge a kezem, így tele lett szakadással, hibával, pedig új a sniccer...
Hát ezért is lehúzták a jegyem...
Nagyon rosszul érzem magam, mert láttam 17 ember munkáját akiké 5-ös is lett, gyönyörűek, és felvállalhatóak. Én nem tudom megbocsájtani magamnak, hogy adhattam ki a kezem alól ilyen munkákat, és kellett beszélnem róluk, mikor nem egy hibát láttam és vettem észre én is :(
Azt mondta Párom, hogy ahhoz képest, milyen kicsi a szoba, semmi hely, és este 10-kor már nem rajzolhatok, mert szólnak érte, és karácsony- szilveszterre adták fel ezeket a feladatokat, sokak(akiknek szép lett) feláldozták az ünnepeiket, hogy elkészüljenek, én pedig 23-ig dolgoztam, 24-től 29-ig karácsonyoztam, mert sok helyre kellett menni, és látogatni.
Konkrétan 3-4 napom volt megcsinálni a fejátírást, ami 9 képkockából áll, és minden nagyobb munkámat (7 db-ot 70x100as) be kellett paszparturáznom.
Ezért is sikerült, úgy ahogy...
Annyira bántja a lelkem, mert amikor volt időm csinálni a feladatokat, senki se piszkált, békén hagytak, akkor rosszabb esetben egy 4-4/5-öt kaptam, és nekem a 4-es is megfelel, mert tudom, hogy az is jó jegy, nem az 5-re hajtok. Csak amikor felolvasták mindenkinek a jegyeit és 17-18 emberből 2-3-nak lett csak 3-as a félévije, azaz nekem is, sírtam belülről, mekkora szégyen vagyok!!!
Nektek is volt már ilyen érzésetek? én csak marcangolom magam... :(
http://www.youtube.com/watch?v=ZDNlhPe34uo&feature=related
"Ha fáj, ha bánt az élet csak igyál és elszáll a gond.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!