Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elutasíthatnak szerintetek,...

Elutasíthatnak szerintetek, ha nem jártam előkészítőre? 14/L

Figyelt kérdés

Tudom, tudom mekkora gerinctelenség a sulival meg anyummal szemben hogy nem nagyon jártam, de nagyon zsúfolt volt az a napom, mikor menni kellett volna, és hát ilyenkor mindig miből vesszük el az időt? Hát én akarva-akaratlanul az alvásból. Az első alkalmakon ott voltam, de mikor megkaptam életem első matek kettesét, mert egyszerűen nem bírtam odafigyelni, úgy éreztem az előkészítők többet ártanak, mint használnak.

hétfő: 0. óra matek előkészítő az általánosban, amin szinte mindig ott voltam

szerda: fél kettőtől 3ig matek a középsuliban ahová talán mennék (2szer voltam a tízből)

csütörtök: 0. óra, gazdasági alapismeretek néven készít fel az egész felvételi dologra nagyjából (nagy részén ott voltam, de néha elaludtam)

3tól fél ötig magyar előkészítő egy másik középsuliban(ez 6000 ft volt és de csak 4szer mentem el a 10ből :$)

Szóval a kérdésem az lenne, hogy ha ezeket az iskolákat megjelölöm és a nevem alapján tudják hogy nekem járnom kellett volna az előkészítőjükre, lehetséges hogy csak ez miatt nem vesznek fel? Egyébként nem vagyok rossz tanuló, úgy néz ki félévkor 2 vagy 3 négyesem lesz(kémia, tesi és talán német, bár 4,4re állok belőle, szóval még javíthatok) és a többi ötös. Megírtam próbaként a 2011-es felvételit, 84 pontos lett kb.(én javítottam, a netes megoldókulcs alapján, szóval nem biztos hogy ennyi lett volna), az am jó?

Bocs, hogy hosszú lett :)

2012. jan. 5. 19:46
 1/1 anonim válasza:
Tudom hogy ez már elkésett válasz, de te jó ég! Mintha magamat látnám! Most vagyok 14, és nem mentem el az előkészítőkre csak párra. Elmondanád kérlek hogy mi volt? Ugye nem utasítottak el meg semmi?
2013. jan. 7. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!