Milyen gyorsan tudsz gépírni? Leütés/10 perc
A második válaszoló vagyok. Be lehet állítani a nyelvet magyarra a zászlóknál :)
Ott nekem 36 szó percenként :) Kicsivel jobb, mint az angolnál.
300 karter lett az eredmény. És eccerűen XD
Amúgy: www.boltamarson.com
236 karakter percenként, 38 szó, amiből minden helyes, ami azért fonstos. És angolul csináltam, mert nincs magyar billentyűzetem, és az úgy még nehezebb...viszont angolul sem tudok annyira. :P Szóval 2360 karakter 10 perc alatt nem olyan rossz, azt hiszem. :) Ha a magyar teszt elfogadná az ékezet nélküli betűket is, könnyebb lenne, mert ha átállítom, nehéz keresgélni...:P
És ha valaki fejből ír, akkor nyilván gyorsabb, mert tudod mit írsz, itt viszont meg kell nézd, hogy azt írd, ami következik. :)
Ui.: Megfigyeltem, én is 3 ujjal írok csak. :D
Amúgy beírtam egy kitalált szöveget is, fejből, hogy lássuk milyen gyors vagyok ha nem kell nézni a szavakat. 331 karakter (3310 karakter/10 perc) és 59 szó (persze mind hibás :P). Szóval ha tudom mit kell írni, és magyarul, akkor 100 karakterrel többet írok egy perc alatt. :P
Jók vagytok! :)
Én 4510-et ütöttem 1 hibával.
Persze, hogy számít a hiba, én is tudnék akár 8000-t is 1000 hibával. :D
Csináltam még egy tesztet, most magyarul, úgy már 2840/10 perc lett.
23:20-es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!