Hogyan tanuljam meg mindet holnapig?
Figyelt kérdés
holnap 6 órán keresztül vagy cetlit írunk vagy tz-t vagy felelünk mindezt a félév miatt..
és még szinte belese kezdtem egyikbe sem..
a földrajzt rengetegszer elolvastam de nem megy.. egy szót nem tudok belőle holnap pedig tz belőle..:s
fizikából egy szót nem tudok megjegyezni és ebből is holnap tz. :s
a többi még megy valamennyire.. de ezek amiket leírtam egyel talán nem.. nem is értem meg nem is tudom megtanulni
valami módszert írjatok le hogy mehetne holnapig könnyen és gyorsan felkészülni belőle..
2012. jan. 4. 18:49
2/4 anonim válasza:
gép kikapcs,könyv elé leül,szöveget elolvas értelmez jegyzetel olvas tanul tanul megjegyez, ötöst ír,megtapsolja magát :D
3/4 anonim válasza:
Én sosem próbáltam meg úgy tanulni, hogy magolok. Én mindig aláhúzgáltam a lényeget, azt kiírtam egy füzetbe, még egyszer-kétszer átolvastam könyvben az egészet, nagyobb hangsúlyt fektetve a kiemelt részre. Aztán könyv félre, füzetből olvastam és a kiírt dolgokat megpróbáltam kiegészíteni az olvasottak alapján csak a saját szavaimmal. Ezt is egyszer-kétszer csináltam meg, és működött :)
4/4 anonim válasza:
Sehogy nem tudod megtanulni ha nem érted.Értelmezd,majd ha van egy cseppnyi logikád (ami mindenkinek van) abból már könnyen rájössz a lényegre és ha szabályokat kell megtanulni azt is ugyan így ( kivéve nyelvtan,mert ott pont fordítva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!