Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt szintű OKJ-s képzést...

Emelt szintű OKJ-s képzést nehéz elvégezni?

Figyelt kérdés
A gimiben 3-as, 4-es tanuló voltam, de azért tartok tőle hogy esetleg megbuktatnak.
2012. jan. 4. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Az attól függ milyen szak. Vannak olyan szakmák amik nehezebbek egyes főiskolai képzéseknél, de vannak olyanok is amiket röhögve el lehet végezni. Emelt szintű és FSZ képzések között pedig szinte semmi különbség nincsen csak annyi, hogy az FSZ beszámít főiskolai alapképzésbe.
2012. jan. 4. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
én idegenvezetőit és utazás ügyintézőit végeztem párhuzamosan, de szerintem nem volt nehéz :) rögtön angol-német diploma után csináltam,ahhoz képest nem volt necces :)
2012. jan. 4. 17:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mondanátok nekem példákat nehezebb és könnyebb OKJ-ra? :)
2012. jan. 4. 17:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Nehezebb pl: egy CAD-CAM informatikus képzés, könnyebb egy kereskedelmi vagy logisztikai képzés.
2012. jan. 28. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!