Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 6.-osok nektek mennyi idöt...

6.-osok nektek mennyi idöt adnak (adtak) a Walesi bárdok tanulására?

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 14:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
6%

Először is: Walesi bárdok..

Könnyen tanulható vers, 2 nap bőven elég rá.

2011. dec. 27. 14:37
 2/15 anonim ***** válasza:
44%

"Először is: Walesi bárdok.."

Mert nem ezt írta?...

Amúgy tényleg könnyen tanulható vers, csak hosszú. Ha sokszor elolvasod, menni fog. Viszont legyen szó akármilyen versről, utálom, ha valamilyen szünetre adják föl...

2011. dec. 27. 14:44
 3/15 A kérdező kommentje:

ööö szerintem ugyan azt irtam xD

2 nap alatt tanultad meg ? akkor tök jó agyad van cserélünk ?

2011. dec. 27. 14:45
 4/15 A kérdező kommentje:
hát jah fel adják szünetre az osztály fele ugy se fogja megtanulni aztán mikor megyünk suliba 1. nap felelünk -_-
2011. dec. 27. 14:46
 5/15 anonim ***** válasza:

te kérdezted a múltkor is h mennyi idő alatt tanultuk meg?

én akkor 2 órát írtam

sztem annyi idő alatt megtanulható!

vagy ha nehezebben megy a magolás akkor is max 1-2 nap

1. tanítási nap előtt sokszor még olvasd át és kész

2011. dec. 27. 14:54
 6/15 anonim válasza:
Mi is nemrég tanultuk mert6.-os wok. Nekünk 1 hét volt de én ügyes elfelejtettem és az utolso nap tanultam meg az egèszet XD de 5-öst kaptam
2011. dec. 27. 14:56
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha kellene, most már meg tudnám tanulni másodjára elég hamar. Mikor nekünk kellett megtanulni, én sem tanultam meg, megnztem, milyen hosszú, aztán úgy voltam, hogy "á, én ezt aztán a büdös életben meg nem tudom tanulni", aztán elkezdtem, és csak sikerült valahogy, még én is meglepődtem rajta, mennyire könnyen ment :) Ajánlom, hogy keresd meg Youtube-on, rakd rá telefonra/MP3-ra, vagy csak hallgasd gépnél, és sikerülni fog, én is úgy csinálom már (bár remélem nem kell több verset tanulnunk már). Ha sokszor elolvasod, akkor meg lesznek a fejedben a versszakok, utána már arra kell törekedni, hogy tudd, melyik mikor követezik (ez a nehezebb része, bár annyira nem ennél a versnél, mert ennek lehet érezni a történetét).
2011. dec. 27. 14:57
 8/15 anonim ***** válasza:

Én sokkal régebben jártam iskolába,mint te. Nekünk nagyon sok verset kellett megtanulni,igaz nem a szünetekben. Pl. A Családi kört,A János vitézt, és még sorolhatnám.

Nem kell hozzá tök jó fej.hanem jó módszer.

Versszakonként tanuld meg. Olvasd el 10x az első versszakot,ugyan így a másodikat stb.

Utána kezd elölről,és próbáld meg fejből elmondani. Ha nem megy,akkor olvasd el az egész verset 1-2-szer. Majd másnap próbáld meg újra. Meglepődsz,hogy mennyit tudsz már belőle.

2011. dec. 27. 14:59
 9/15 anonim ***** válasza:
5 éve voltam hatodikos, akkor kaptunk rá egy napot. Nem nehéz vers.
2011. dec. 27. 15:06
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem, először "Welsi" bárdokat írt..
2011. dec. 27. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!