OKJ-ről vélemények?

Figyelt kérdés

Szerintetek egy OKJ-s képzéssel is lehet olyan sikeresen munkát szerezni, mint egy egyetemmel? Arra gondolok, hogy ha beadom az önéletrajzomat olyan helyre ahová felsőfokú végzettség szükséges (mindegy milyen, egyetem, főiskola) akkor egyenlően bírálják el, vagy abszolút esélytelen?

(Az én végzettségem felsőfokú OKJ-s)

2011. dec. 26. 18:22
 1/2 anonim ***** válasza:

"Szerintetek egy OKJ-s képzéssel is lehet olyan sikeresen munkát szerezni, mint egy egyetemmel?"

- Lottó 5-össel igen, egyébként N.E.M.

A szavaiddal élve "abszolút esélytelen".

Ahova felsőfokú szakképesítésre van szükség, oda felsőfokú szakképesítésre van szükség, nem is véletlenül. Az OKJ oda semmit sem ér.

2011. dec. 26. 18:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak a lényeget nem mondtad el. Milyen OKJ meg milyen egyetem. De egyébként ja, ha valahova egyetemet kérnek, annak általában megvan az oka. A vegyésztechnikusi is kevés olyan helyre, ahova vegyészmérnöki kellene például.
2011. dec. 26. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!