Hogyan lehet utána járni annak, hogy valaki elvégzett-e egy adott iskolát?
Telefonon ilyen kérdésre biztos nem fognak válaszolni...
Miért fontos ez neked? Ha pl. alkalmazni akarod őt, akkor természetesen elkérheted a diplomáját megnézni.
Köszönöm a válaszokat!!Beirtam a nevét ebbe az Öreg diák "keresőbe",de azt irja,hogy "nincs találat"...Itt egyébként mindenki fent van,aki ott végzett????Azért kérdezem,mert nekem 100%-ra kellene tudnom,hogy elvégezte-e!!Egyébként egy rokonról van szó,aki állítása szerint ide járt,el is végezte,és egy ügyvédi irodánál dolgozik Pesten.Az irodát felhivtuk,de nem is hallottak még róla :) ezért gondoltam,hogy utána járok a sulijának,de eddig nagyon ugy tűnik,hogy egy hamis diploma van a dologban...A diplomáját láttam,de ez nem jelent semmit,a józsefvárosin egy délelőtt alatt lediplomázik bárki :))
Mégegyszer köszönöm a linket!!
én megtaláltam az ismerőseimet és saját magamat is (2007, jogász szak)
fent vannak a 2011-ben végzettek is
(lehet, hogy akik télen kapták meg diplomájukat, azok nincsenek)
2009. éviek meg biztosan teljesen fent vannak
akkor nem mond igazat
facebook, iwiw - vannak ismerősei között, akik oda jártak??
Hát most már sikerült kideríteni,hogy a hölgy az ügyvédi kamara nyilvántartásában sem szerepel :) pedig ott az ügyvédek mellett bojtárok,ügyvéd jelöltek,"alkalmazott" ügyvédek is nyilván vannak tartva...
Nincs valakinek véletlenül olyan ismerőse a Pázmányon,aki 100%-os bizonyossággal meg tudná mondani,hogy a hölgy nem végezte el a sulit??
ennyire fontos ez neked?
mit foglalkozol ennyit mással?
a fenti linken összes pázmányon végzett fent van
nincs mit leellenőrizni már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!