Muszáj teljesítenem a vizsgáimat?
Figyelt kérdés
Ha ott szeretném hagyni az egyetemet, mert nem tetszett az első félév ( sajnos anyagi gondok miatt is).
De a további vizsgáimat ami, még van azt se szeretném megcsinálni, akkor azt megtehetem vagy muszáj a vizsgáimat sikeresen teljesítenem? Kérem aki tud, az segitsen!
2011. dec. 25. 12:43
1/5 anonim válasza:
Miért kellene? Hiszen ha otthagyod az egyetemet, nincs szükséged rájuk.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor simán bemegyek a tanulmányira, és passziváltatom magam?ennyi az egész? Meg ösztöndijas voltam, ugye nem kell visszafizetnem?!
2011. dec. 25. 13:24
3/5 anonim válasza:
ha úgyis ott akarod hagyni, akkor miért passzíváltatod magad? iratkozz ki a fába! vizsgákat természetesen nem kell teljesítened. ösztöndíjad meg hogyan volt, ha azt írtad, hogy ez az első féléved???
4/5 A kérdező kommentje:
szociális ösztöndíjat kaptam meg mert félárva vagyok.
2011. dec. 26. 20:12
5/5 anonim válasza:
Sztem símán behajtják rajtad a pénzt, igaz, ha teljesíted, akkor halasztgathatsz, és akkor később hajtják be, kamatostul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!