Kihez fordulhatok panasszal, ha még nem kaptam meg a Bursa Hungarica ösztöndíjat?
Figyelt kérdés
Igényeltem októberben, meg is kaptam a támogatást. Elvileg márc. 31-től utalják a pénzt februárig visszamenőleg. Az iskolától meg is kaptam rendben a ráeső részt, viszont a megyétől és az települési önkormányzattól még mindig nem. Hova fordulhatok? Jelenleg négy havi összeggel lóg az önkormányzat...2009. máj. 18. 16:01
1/9 anonim válasza:
Menj be az önkormányzathoz, ott adnak felvilágosítást.
2/9 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket, csak annyit mondanak, hogy hát ők elutalták, meg hogy majd utána néznek... De ez nekem nem elég, mert szükségem van a pénzre, nem hülyeségből igényeltem. Nem lehet valahogy rájuk ijeszteni?
2009. máj. 18. 16:41
3/9 anonim válasza:
Ha utaltak, akkor érdeklődd meg, hogy mikor és milyen számra.. Mert az átfutási idő 3-4 napnál nem lehet több. Esetleg érdeklődd meg a bankszámládat kiállító intézettől, hogy történt-e utalás. Ha nem, megint mehetsz az önkormányzatosok nyakára reklamálni.
Márc. 31 volt a határidő? Most május közepe van, illene már intézkedniük.
Előbb a bankot kérdezd, utána jogosan háboroghatsz az önkormányzatnál, hogy téves infót közöltek.
1. voltam :)
4/9 A kérdező kommentje:
Az illetékes ügyintéző, azt mondta, hogy húsvétkor átutalták a megyének, a megye utalja az Oktatási Minisztériumnak, ők az iskolának, és az iskola a banknak! Ilyen úton nem nehéz elkeverednie a pénznek. Márc. 31-e a legkorábbi időpont. Legkésőbbi nincs meghatározva, lehet majd a magyarországi Olimpia idején megkapom euróban. :) Köszi egyébként.
2009. máj. 18. 16:52
5/9 anonim válasza:
Szia! Én sem kaptam még bursát. És asszem senki sem kapott. Vannak vele balhék, én már nem is bízom benne, hogy megkapjuk. :(
6/9 A kérdező kommentje:
Szia, milyen balhék? És egyáltalán nem fogjuk megkapni???? Valamit kéne tenni ez ellen. Bezzeg ha én nem fizetek be valamit, akkor egy hónapon belül nincs internetem, vagy nincs villany a lakásban az biztos. Rohadjanak meg.
2009. máj. 20. 00:46
7/9 anonim válasza:
Hát valami olyasmit hallottam, hogy nálunk az önkormányzat már átutalta a pénzt, és az keveredett el. Úgyhogy nálunk a polgármester veri a balhét, teljesen jogosan. Remélem, elér valamit...
8/9 A kérdező kommentje:
Hát ez szép.... Pont ma mondta egyik csoporttársam, hogy tegnap megkapta a pénzt, remélem mi is hamarosan hozzájutunk.
2009. máj. 20. 16:34
9/9 anonim válasza:
Egyeztessétek a számlaszámot! Tesómnál elírták a bankszámlaszámto, másnak utalták, amint észrevették szóltak neki, rendes volt visszautalta! Légy résen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!