Mit csináljak? 4 tantárgyból is a gépen van meg a jegyzet. Nyomtassam ki?
Figyelt kérdés
De én utálok így tanulni, a gép előtt... Mindig elkalandozok, netezek stb... Meg amúgy sem szeretem, ha ilyen sokáig kell bámulni a monitort... Nyomtassam ki, vagy erőltessem meg magam? :D Az egész van kb 350 oldal... de ha mini betűkkel csinálnám, biztos kevesebb lenne. :D2009. máj. 17. 10:17
11/14 anonim válasza:
De az utántöltők olcsóbbak, és több van benne.
Vagy az olyan helyek ahol ezt csinálják, azok teletöltik, ugyanannyi pénzért. Én sem tudok gépről tanulni, szerencsére a menedzsment nem az volt.
Úgy vettem ki az is baj, hogy ha itt ülsz, nem tanulsz.
De érdekes módon én msn mellett tanultam meg menedzsmentet, ami azért lett 4 es mert ennél a tanárnál az a max ( exrektor ).
AMúgy hát pedig a pénz???
Én ebbe már beletörődtem hogy vizsgaidőszakonként ez a pár rugó semmi szinte természetes.
12/14 A kérdező kommentje:
Gyerekek... :D Így kell ezt csinálni. xD
Képzeljétek el, mikor írtátok, hogy inkább nyomtassam ki, mennék papírért, és nincs... elfogyott... :D Szóval muszáj voltam gépről tanulni. :D
4est kaptam!!! :D:D
2009. máj. 18. 20:21
13/14 anonim válasza:
azért gratu!!!az egyik korábbi válaszoló
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2009. máj. 19. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!