Joga van igazolatlant adni nekem?
Tegnap belázasodtam, fáj a torkom stb... üzentem a barátnőmőn keresztül az osztályfőnőknek hogy orvoshoz megyek. El is mentem,igazolás,gyógyszer meg van.
Most meg írja nekem a barátnőm hogy az oszi azt üzeni hogy a mai napom igazolatlan, mert neki nem telefonáltam,és a holnapi is az lesz ha nem megyek.
Holott a múltkor azt mondta hogy nyugodtan lehet üzenni barátnőmőn keresztül ha beteg vagyok.
Most joga van igazolatlant beírni és nem elfogadni az igazolásom? orvosi,és nem viccől írt ki az orvos
De tudja az osztályfőnők hogy van, és azt mondta nem fogadja el mert nem szóltam neki,holott üzentem.
de már többször csinált ilyet,meg egyéb dolgokat is balhé is volt már://
Persze, mert betegen majd azzal fogsz foglalkozni, hogy őt hívogasd...
Nálunk elég volt utólag igazolni a hiányzást, nem kellett előre bejelenteni. Ha valaki beteg volt, otthon maradt, aztán amikor meggyógyult, vitte az igazolást.
Micsoda módi az, hogy még külön engedélyt kell kérni az osztályfőnöktől, hogy beteg lehess?
Szólj a szüleidnek, beszéljenek vele, mert ez így nem járja.
Az ofőd egy suttyó, kötekedő paraszt. Orvosi igazolásod van, amit be fogsz vinni, ezután neki kuss.
Ha meg esetleg lógtál, ami helytelen dolog, akkor is van igazolásod, és az a te ügyed, hogy pótolod a lemnaradást. Nem gyanusítgatlak; a lényeg az, h van papírod, szóval...
Köszi:)
Amúgy tényleg nem lógtam mert beteg vagyok.
Kszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!