A szakdolgozat témám: Alekosz, mint jelenség a jog világában! Szerintetek mit írhatnék bele? Ezt az RTL-TV2 cirkuszt mindenképpen bele akarom rakni, de szerintetek még mit írhatok bele?
Mi köze van egymáshoz Alekosznak meg a jognak?
Az hogy neki is joga van levegőt venni,vagy mégis mi?
Ha Alekosz, mint médiaszemélyiség érdekelne, akkor a valóságshowban való viselkedéséről kellene írnod, meg többek között felvenni a kapcsolatot a társaival (Anikó, Béci, Olivér stb...) Na de akkor valamilyen kommunkációs szakos lennél, akkor lehetne ez a témád.
De téged mint jogi jelenség érdekel. (gondolom, valamilyen jogi képzésre jársz) Itt két dolog van, egy a VV-s szerződése, valamint az átcsábítása, azaz mit igértek neki. Na de szerintem mindkettőt titkosan kezelik a tévétársaságok. Ebben az esetben párhuzamosságokat lehet keresni, mint pl. Molnár Anikó, akit átcsábított a TV2, vagy Pongó, akit viszont az RTL csábított át.
Na de a titkos szerződések miatt nem hiszem, hogy könnyű dolgod van. A fő kérdés az, hogy a konzulensed mennyire tud segíteni abban, hogy a titkos szerződésekbe betekinthess.
Az 'átigazoláson' kívül milyen más jogi dolog lenne vele kapcsolatban. Mint médiajelenség lehet írni róla, de mint jogi jelenség (szerződésszegés), az nem tudom mennyire lehet érdekes téma. Szerintem a konzelenseddel mindenképpen tanácskozzál róla.
Miért a családi kapcsolatokba írtad?Ki az az alekosz??(ne válaszolj,mert nem érdekel hogy ki..
Ha már annyi eszed volt hogy ide írtad akkor kérdez meg anyudat vagy apudat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!