Hányan vallják azt, hogy a tanulás segít a stressz feldolgozásában?
Figyelt kérdés
Amikor ideges vagyok és előveszek egy könyvet olvasni, vagy valamilyen leckét tanulni akárhány oldal is, az első fél óra után ellazulok és semmi máson nem jár az agyam, csak azon hogy legyűrjem az aznapi anyagot és ez jó kedvre derít. :-) Főleg ha háton fekve tehetem az ágyamon.2011. dec. 7. 19:42
1/4 anonim válasza:
Kizárólag akkor, ha érdekel is. Egyéb esetben inkább felidegesít a dolog.
2/4 anonim válasza:
Azt nem tudom neked megmondani, hogy hányan vallják ezt, a számolásban viszonyt annyit tudok segíteni, hogy saját magamon tapasztaltam, úgyhogy én is így gondolom. :)
3/4 anonim válasza:
Én meg pont hogy ha ideges vagyok, akkor egyáltalán nem tudok odafigyelni a tanulnivalóra, csak még jobban felidegesít...
4/4 anonim válasza:
Engem inkább a sport nyugtat meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!