Milyen idegen nyelvvel kapcsolatos szakmák vannak a lentieken kívül? Esetleg tudnátok ajánlani valamit?
Figyelt kérdés
Idegenvezető nem szeretnék lenni, mert ahhoz nagyon sok mindent kell tudni. Tolmács, fordító sem mert oda 2 nyelvvizsga is kell plusz diploma. A vendéglátó iparban sem szeretnék elhelyezkedni, mert ott egy csepp szabadidőm sem lenne. Akkor mihez kezdjek a nyelvtudásommal? Főleg a német nyelv megy jól meg érdekel is nagyon. De más idegen nyelveket is szeretek pl: angol, spanyol. A légiutas kísérő az megint kizárva.. semmi ötletem sincs :-( És fogalmam sincs, hogy mihez kezdjek, pedig már ideje lenne eldöntenem, mert 20éves vagyok.2011. dec. 5. 12:06
1/3 anonim válasza:
Hát, jól kizártál mindent, ami így kapásból nekem is eszembe jutott. :)
Esetleg nyelvtanár lehetnél még, ha érdekel a dolog.
Vagy nem lenne kedved eleve külföldön próbálkozni? Persze ott a nyelvtudás szükséges, de nem elégséges.
A nyelvtudás általában olyasmi, ami szuper, ha van, sőt, kell is, de önmagában csak eszköz, nem cél az esetek 99%-ában...
2/3 anonim válasza:
a légiutas-kísérő az miért nem felel meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!