Ha földrajz irásbelin nincs meg a 20% akkor nem is mehetek szóbelizni? Akkor buktam az egész érettségit?
Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 18:15
1/5 anonim válasza:
Külön-külön kell lennie a 20%nak tehát vaktérképből 5 pont a másikból 15öt kell elérni, de nehogymár nem sikerült
2/5 anonim válasza:
előző vagyok, én tavaly érettségiztem az sokkal könnyebb volt, első része nem volt olyan nehéz, de a második, lehet, hogy sokat felejtettem, de nehéznek tűnik, mondjuk a 15 pontot tippeléssel is össze tudod hozni
3/5 anonim válasza:
úgy tudtam 10-10 % nak kell meglennie
4/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen:) csak el vagyok keseredve mert a vaktérképből nem sokat tudtam, a második részben meg nem nagyon vagyok biztos a válaszokban.:S
2009. máj. 14. 18:39
5/5 anonim válasza:
nekem tavaly a tanár 20-20-at mondott.
nyugi, 5 pont meglesz, egyik o.társam szerint Madrid egy hegység Ázsiában és neki is 13 pont lett, akkor neked is meglesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!