Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy szoktatok tanulni? Trükkök?

Hogy szoktatok tanulni? Trükkök?

Figyelt kérdés
A párna alá rakom a könyvet és ugy alszok nem vált be, B terv esetleg? :P
2009. máj. 14. 10:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Néha segít ha kitűzöl magadnak egy jutalmat ha jól sikerült a dolgozatod, én így csinálom most a vizsgaidőszakkal az egyetemen. Az is beszokott vállni ha a fejemben láncreakciót találok ki a nem-tanulás következményeiként. :D

Sajna én is lusta meg kedvetlen vagyok hozzá. Régebben sulyzóztam otthon, egy kis mozgás néha nem árt ha fárad az ember, de mára vissza tértem a kávé-cigi-kávé-cigi kombóra ami nekem bevált és ébren tart, de nem ajánlom senkinek.

2009. máj. 14. 11:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Jah... a kávét utállom a cigi meg büdös xD de megpróbálom azt a láncreakciósat xD :D
2009. máj. 15. 09:08
 3/3 anonim válasza:
Ezt személye válogatja, ha nem érdekel az az anyag amit tanulsz akkor csak magolással,csak annak sok értelme nincs. De ha érdekel akkor nagy részét megtanulod ha odafigyelsz órán... Nekem 10 éves középsulis pályafutásom alatt csak ez volt az összes tanulásom hogy órán figyeltem.. mégis meg lett mindenem.
2009. dec. 22. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!