Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Bemenni vizsgára? Vagy nem....

Bemenni vizsgára? Vagy nem. Melyik éri meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hogy jövök ki jobban a végén az átlagszámításoknál (KKI, súlyozott) az év végén. Ha mondjuk bemegyek és 1-es, vagy nem megyek be és nem értékelt. Mert felvettem egy tárgyat de mint kiderült ütközik. Leadni már nem tudtam, bejárni meg detto. Rákészülés esélytelen. PTE TTK-ra járok. Tudom, hogy van vizsgaszabályzat, de 200 oldalt nem szeretnék átnyálazni.
2011. nov. 29. 23:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem mész be vizsgázni, ugyanúgy nincs meg az a tárgyad a félévben, csak ilyenkor az átlagszámításnál 0-t ér, vagyis még rosszabb mint az 1-es.
2011. nov. 29. 23:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezzel példálóztam egyik végzősnél, de ő meg valami olyasmivel kontrázott, hogy ha nem mész be, akkor levonják a felvett kreditekből...Néztem nagyokat. De én is ezen a véleményen vagyok, köszi!
2011. nov. 30. 00:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezért kell elolvasni azt a néhány oldalt, hogy első kézből értesülj. Megnyitod a tanulmányi és vizsgaszabályzatot, rákattintasz hogy "keresés", és megkeresed ami érdekel.

Én pl. levelezőn járok műszakira és nálunk van egy olyan trükkös szabály, hogy max. 30 bukás az alapképzés során, különben auf wiedersehen... Szóval én ilyen esetben nem megyek be, nem foglalkozom átlagokkal és hasonlókkal, mert nem akarok újra felvételizni (anno nem csináltam emeltszintűt, most meg kötelező min. 1 db).

2011. nov. 30. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!