Ki jár az ELTE munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási szakra? Levelezőre?
Figyelt kérdés
Könnyebb ez, mint a jogász szak? Vagy egyforma a nehézsége? Csak az válaszoljon, aki erre a szakra (esetleg a jogász szakra) jár. Más véleményére nem vagyok kiváncsi!2009. máj. 13. 17:31
1/2 anonim válasza:
Én első éves vagyok munkaügyi és tb szakon levelező tagozaton. 3 éves alapképzés, míg a jogász szak osztatlan 5 éves. Nagyon sok az állástalan végzett jogász, míg szerintem ez a szak nagyon jó, két végzettséget is ad, tehát jobban el lehet vele helyezkedni. Én munka mellett csinálom, elég jók az eredményeim. Szakmán belül dolgozom, így lehet, hogy előnyöm is van, azokhoz képest akik nem. Nekem rendkívül érdekes és hasznos tudást ad.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Csak azért, mert én erősen gondolkodom, hogy jelentkezem jogász szakra, végül is hasonló az első szemeszter, és ha nem megy, vagy nem tetszik, akkor köv. szem.-ben átkérem magam TB-munkaügyre...
Szerintetek ez jó?
2009. júl. 13. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!