S. O. S! Hogy fogalmazzam meg a kérvény indokát? (Többi lent)
Megpróbálom röviden, érthetően elmagyarázni.
Nappali tagozatra jártam(17 éves vagyok), közben becsúszott a baba, férjhez mentem, átmentem estire.(Gimis vagyok)
Kémia és földrajz csak 2 évig kötelező, és nekem már megvan a két évem, ezért jár a mentesség. Ma beszéltem a titkársággal, ott azt mondták, hogy minden tantárgyból jár, majd ők elintézik, csak az érettségi tárgyaim lesznek.
Mit írjak az indoklásba, miért kérem a mentességet?? Hivatkozzak a babára? Mert oké, hogy a 2 tárgyból, megvan a kötelező két évem, na és a többi?? Nagyon fontos lenne!! Köszönöm!!
Kérvény!
Tisztelt Igazgatónő!
XY ZY osztályos tanuló (szül hely idő: . anyja neve: lakik: ), azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a következő tantárgyakból a 2011-2012 tanévben felmentést kaphassak (Kémia, Földrajz, Informatika, Biológia, Fizika) egészségügyi okokból, illetve két tárgyból a már teljesítettem a kötelező két évet(földrajz, kémia).
Köszönettel : XY
Dátum:
Így jóó??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!