Középsulisok, ha kellene természettudományos tantárgyból érettségizned, akkor melyiket választanád?
köszi
Légyszi írjátok le azt is, hogy hányadikasok vagytok meg mik a továbbtanulásra vonatkozó terveitek!
11.-es vagyok, orvosira készülök, szóval nekem két természettudományos tárgyam is lesz, a biológia és a kémia. Szóval engem annyira nem érintene, ezeket vagy esetleg még a fizikát választanám, a föcit tuti nem, mert azt utálom.
Amúgy ha nem vagy reál beállítottságú, de már vonatkozik rád hogy kell, a föcit vagy a bioszt ajánlom, középszinten egyik se nehéz. :)
köszi
Hát én igazából semmilyen irányultságú sem vagyok, egyik tantárgyat sem szeretem különösebben. A term. tud. tantárgyak közül meg a fizikát és a bioszt egyesen utálom. Szóval vagy föci vagy kémia lesz, még ráérek ezen agyalni, mert még csak 9.-es vagyok.
nos én 10. osztályos vagyok, humán tagozatos, irodalom irányban szeretnék tovább menni esetleg művészetek, vagy tánc, színészet stb.
nekünk azt mondták h a föci nem számít term.tudományos tantárgynak hanem az társadalomtudomány...szval nekem marad a biosz mert a többit nem tudom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!