Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van olyan tantárgyatok az...

Van olyan tantárgyatok az egyetemen amit nem igazán szerettek, mert úgy érzitek, hogy távol áll tőletek?

Figyelt kérdés
Én eddig minden tantárgyat szerettem valamennyire, de most van a rendszerelmélet, ami nem megy sehogy se a fejembe. Annyira utálom...sőt még hasznát sem látom.
2011. nov. 27. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én nem egyetemre, hanem csak egy OKJ-ra járok. Magát a szakmát imádom, de tanulunk mikrobiológiát, ami szörnyű!!! Nem csak azért, mert az oktató amúgy az orvosin is tanít és ugyanazokból az anyagokból ,hanem egyszerűen unalmas a dolog, pedig szeretem a bioszt, egyik kedvenc tárgyam volt mindig is, de a bakteriológia meg a virulógia egyszerűen pocsék :(
2011. nov. 27. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Jogra jártam és a jogbölcselet nagy részét gyűlöltem.
2011. nov. 27. 20:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Én valójában az értelmét nem látom ennek a tárgynak...talán ha rájönnék a hasznára akkor másképp is állnék a dolgokhoz. Még volt unalmas tantárgyunk, de azoknak láttam a felhasználási területüket és végigkínoztam...na de ez... A tanár minden második szava, hogy "jól figyeljetek, mert ez nagyon fontos", mintha csak ettől függne a jövő.
2011. nov. 27. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Volt EU alapismeretek tárgyam, pedig TTK-s vagyok, hát elég mérges voltam miatta :D
2011. nov. 29. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!