Emelt szintű (biológia) érettséginek mi a feltétele?
Figyelt kérdés
Elég ha 3 évig volt biológia órám, faktra nem nagyon jártam, csak most 12-ben. Engednek emeltezni? (a tanárom már tudja h akarok érettségizni, de azt még nem mondtam neki h emelt)2011. nov. 24. 20:27
1/5 anonim válasza:
Nincs beleszólása, a szintet te választod meg. Ha még nem vagy 18 a jelentkezéskor, akkor a szüleid aláírásával.
2/5 anonim válasza:
Az első vagyok. Ettől függetlenül azért kérdezd meg a véleményét, mert ő segíthet neked a legtöbbet.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Mellesleg nem a legjobb tanár szakmailag sem, sem hozzáállásban. Eléggé "kevés". Sok mindent kihagy az anyagból, ami a követelményrendszerbe le van írva, persze ezeket én itthon mind megtanulom... :) Na meg ha valami nincs könyvbe leírva, vagy nem értem, akkor megkérdezem tőle.
2011. nov. 24. 20:42
4/5 A kérdező kommentje:
Ja még egy kérdés! Amikor félév körül el kell dönteni hogy miből érettségizünk, ugye kapunk papírt... na szóval egyáltalán MUSZÁJ szólni a biológia tanárnak arról h emelten érettségizek, vagy csak szimplán be is jelölhetem ott?:D
Persze elmondom neki, de azért kiváncsi vagyok :)
2011. nov. 24. 20:46
5/5 anonim válasza:
Amikor bejelölöd, akkor az iskola hivatalosan tudomást szerez róla. Normális helyen az érintett tanárok persze értesülnek erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!